săptămâna 25 – 31 iulie


Se încheie o săptămână în care, de departe, cea mai impresionantă frază e a unuia despre care DNA spune că a cerut și primit suma de 1.000.000 (un milion) de euro în schimbul numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării. Omul a zis ”Doresc să obțin achitarea cât mai rapid, pentru a reîncepe o viață normală.” În speranța că până la urmă binili învinge, să cânte muzica!

 

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

1 Comments

Delia U. N.
Reply August 1, 2016

Păi și nu e așa?! Să trăiască și el normal, la pușcărie, să își completeze CV-ul cu studii și opere, ce e greu de priceput? :-))) Omul vroia ovacanță, era prea stresat.
Sau greșesc eu?! O fi o nouă normalitate românească aia de care vorbește nenea ăsta?! Nu mă maă miră nimic, tot ce se poate, că în ultima vreme e tare trendy să fii citat de DNA. Când eram studentă, era o vorbă: "N-ai restanță. n-ai prestanță!". Acum, la timpuri noi și la alt nivel vorbind, se poartă "n-ai verdeață, nu ai viață". Unde "verdeața" se știe ce e...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *