săptămâna 11-17 aprilie


De departe subiectul saptamanii care se incheie a fost ”Marian Munteanu, primar general”. De la formatori de opinie la gazetari slabuti, de la ONG-uri pana la necunoscuti cu blog, toti au simtit nevoia sa eticheteze, sa se ingrijoreze sau sa condamne propunerea PNL. Pentru mine, un observator, nu un cunoscator al culiselor din politica, acesta e un subiect care trebuie urmarit cu mai putina patima, calm si cu atentie.

Dar am remarcat altceva – foarte putine reactii, opinii, editoriale legate de candidatura lui Popescu Piedone la sectorul pe care-l conducea si unde s-a petrecut cea mai mare drama post decembrie 89, tragedia Colectiv. Mi se pare ca oamenii abia au tresarit la aceasta profanare de morminte care este candidatura acestui om…

Altfel, traim o primavara capricioasa ca o femeie tanara care gandeste ceva, zice altceva si face ce nu-ti da prin minte.

Nu ne ramane decat sa ascultam playlistul saptamanii, care suna asa:

Caravana
About me

Ce te-a făcut să pleci? Acolo a fost cum te așteptai? Cum îți este acum? Care e cea dintâi senzație pe care o ai când te gândești la România?… Am să îți pun toate întrebările astea, dar și altele, dacă vei dori să stai de vorbă cu mine. Eu alături de toți prietenii tăi de aici, de acasă, aș vrea să-mi spui prin ce ai trecut acolo, să aflu experiența ta de viață. Nu trebuie decât să îmi dai un semn aici, pe Caravana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *