Real Madrid – Liverpool 3-1


Inima mea a fost împărțită aseară.
Între Real Madrid, echipa antrenată de cel pe care îl socotesc cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, Zinedine Zidane, singurul care vedea la 360 de grade și atingea mingea sfidând legile fizicii și Liverpool, orașul celor patru băieți care au schimbat pentru totdeauna felul în care se compune, se ascultă și se fac bani din muzică – la The Beatles mă gândesc.

N-am luat în calcul (cred că nici Klopp) că există Loris Karius, portarul cu alură de model, tatuat cu rândunici și cu ”Dream chaser” pe piept care i-a îngropat pe Cormorani.
Nu e de judecat omul – cred că îți trebuie o pregătire psihică beton să reziști la presiunea unei finale de asemenea anvergură – dar n-aș vrea să fiu astăzi, dimineața, când deschide ochii, în locul lui. Liniștea de la micul dejun, scaunul liber din autocar, drumul lung de întors acasă, privirile cu subînțeles ale colegilor, reproșurile nerostite…
Toate astea îl vor apăsa mai mult decât conștiința.
Iar dincolo de astea toate e titlul: Real Madrid e Campioana Europei.
(foto Daily Post)

 

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *