”Bum-Bum-Bum-Bum”


Îmi duc copilul la grădiniță. În mașină îmi povestește ceva despre un coleg de-al lui, blonduț și țuguiat, căruia îi spune ”omul-lămâie”. Îmi vine să mă joc cu el, să mă prefac că n-am înțeles dacă e lămâie sau tămâie. Mă opresc la timp – are să mă întrebe ce e aia tămâie și eu ce să-i spun?

La radio e piesa asta. Cântăm amândoi, dăm din cap și imităm instrumentele, el e chitara, eu tobele; facem ”Bum-Bum-Bum-Bum” cât îl dezleg la șireturi și-l încalț cu crocșii de grădi.

În drumul meu înapoi spre casă văd doi tineri care merg de mână spre școală – dragostea, la orice vârstă ar fi și oriunde, înseamnă doi în unul.

La radio se anunță că în Brazilia, unii au găsit o păpușă arsă pe care au dus-o la un spital crezând că e extraterestru. Râd. Urmează o melodie care se numește ”Crying in the Club”. Râd și mai tare.

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *