The indoor generation, S.O.S


Un prieten, doctor, îmi zicea că o cauză a îmbolnăvirilor și a scăderii imunității, mai ales a orășenilor, este teama de a merge pe jos. Nu la mișcare se referea ci la frica ”omului nou” de a se reîmprieteni cu natura.
Ieșim din case, intrăm în mașini.
Ieșim din mașini intrăm în clădiri.
După ore de stat în clădiri, cu ferestre care din fabricație nu se deschid, intrăm în garaje subterane de unde luăm mașini care ne duc în case. Unde nu dăm drumul la geam pentru că avem aer condiționat.

În încheiere, atașez o fotografie cu genunchii murdari și juliți ai fiului meu în vârstă de cinci ani, după ce a venit din parc (E foarte bine așa, Dudu! Asta e calea!) și un filmuleț care o să vă pună pe gânduri despre ”the indoor generation” (multumesc Ana Trandafir!)

 

If you watch one video today this should be it

This is so important 🙌

Publicată de VT pe 15 Mai 2018

Caravana
About me

Ce te-a făcut să pleci? Acolo a fost cum te așteptai? Cum îți este acum? Care e cea dintâi senzație pe care o ai când te gândești la România?… Am să îți pun toate întrebările astea, dar și altele, dacă vei dori să stai de vorbă cu mine. Eu alături de toți prietenii tăi de aici, de acasă, aș vrea să-mi spui prin ce ai trecut acolo, să aflu experiența ta de viață. Nu trebuie decât să îmi dai un semn aici, pe Caravana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *