Telegrafii CM 2018. Portugalia – Spania, 3-3.


Ronaldo. Pentru că oprește autocarul în care se află Portugalia, se dă jos și își face o poză cu un copil care nu a apucat să primească autograful la care visa. În fotografie, peste ani și ani, vor fi un băiețel care încă nu și-a șters lacrimile și un Om.

Ronaldo. Pentru că știe fiecare cuvânt al imnului țării sale. Cântă zbierat, cu pasiune și dragoste netrucată. Altul, la banii lui, în timpul ăsta ar mesteca gumă.

Ronaldo. Pentru că golul pe care l-a marcat în finalul partidei ar trebui studiat și predat în Universități. Cursul de ”Mișcarea de Revoluție a Pământului în jurul Soarelui” ar trebui început dând ca exemplu arcul de elipsă pe care l-a făcut mingea șutată de acest uriaș fotbalist.

Ronaldo. Pentru că antrenorul echipei naționale de fotbal a Spaniei, Fernando Hierro a zis după meci : “Atunci când Ronaldo e pe teren trebuie să te aștepți la orice.”

 

foto Hindustantimes

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *