spiderwoman


Am ascultat melodia asta într-un magazin de țoale – eram chiar între o jachetă bleumarin și un pulover kaki care nu-mi plăcea deloc. Vânzătoarea mesteca gumă și se uita la mine cu atenție dar cu sufletul cred că era la colegul ei, un tip tatuat care ședea lângă o stivă de umerașe.

– Vă pot ajuta?
– Nu vreau să cumpăr nimic.
Rămân cu ochii la ea și aștept… ”Acum o să își bage limba în gumă și când o s-o subțieze suficient – asta nu ai de unde să știi niciodată, e o chestie de finețe, de prins momentul – o să sufle. Dacă e gumă proastă, balonul o să se umfle, o să se facă mare de tot și după ce se va sparge, ea o să arate ca Omul Păianjen” îmi zic în gând.

Nu se întâmplă nimic… Ea se duce lângă sweetheart iar el rămâne macho, absent lângă umerașe ca un Robin Hood lângă o stivă de arcuri stricate.
Ies din magazin și fredonez până acasă The Shiffers cu ”Reality”.

 

Caravana
About me

Ce te-a făcut să pleci? Acolo a fost cum te așteptai? Cum îți este acum? Care e cea dintâi senzație pe care o ai când te gândești la România?… Am să îți pun toate întrebările astea, dar și altele, dacă vei dori să stai de vorbă cu mine. Eu alături de toți prietenii tăi de aici, de acasă, aș vrea să-mi spui prin ce ai trecut acolo, să aflu experiența ta de viață. Nu trebuie decât să îmi dai un semn aici, pe Caravana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *