Săptămâna 4 – 10 Aprilie


Am încheiat o săptămână în care s-au prăpădit Mircea Albulescu și Cornel Patrichi, mari meșteri în teatru și coregrafie de divertisment. A murit și Fane Spoitoru fără de care nu ar fi existat nici polițistul acela, nici expresia ”dacă pățește familia mea ceva, trec pe la ai tăi cu Kalashnikovul și-mpușc tot ce nu-mi place”.

O săptămână în care am aflat că Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici. Nu sunt convins de asta; ceea ce știu, pe probate, e că idolii cred mult în ei și-n like-urile mii. Ceea ce este atât de simplu și de omenește.

Altfel, un inceput de aprilie cu zăpușeală și cu pomi care au înfrunzit într-o zi cât într-o lună.

Să auzim de bine!

Caravana
About me

Ce te-a făcut să pleci? Acolo a fost cum te așteptai? Cum îți este acum? Care e cea dintâi senzație pe care o ai când te gândești la România?… Am să îți pun toate întrebările astea, dar și altele, dacă vei dori să stai de vorbă cu mine. Eu alături de toți prietenii tăi de aici, de acasă, aș vrea să-mi spui prin ce ai trecut acolo, să aflu experiența ta de viață. Nu trebuie decât să îmi dai un semn aici, pe Caravana.

1 Comments

ogara
Reply April 9, 2016

Exact asta ziceam si eu, au infrunzit prea repede. Avem iarna si vara. Ne coacem sau inghetam. Si cand te gandesti ca exista locuri pe pamant cu perpetua primavara. Oare perpetua fericire unde este? Sau viata?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *