Romantic pasta


Azi, chef de paste.

Am încercat metoda “romantică”, adică frământat aluatul la mână deși am aparate de băgat în priză – n-a fost mare lucru dar dacă e s-o dau pe bune m-aș integra destul de greu într-o comunitate amish.

Dincolo de asta, pastele făcute-n casă n-au nimic în comun cu cele de la raft. Nici culoarea, nici timpul de fierbere și, probabil, nici compoziția (acasă: la 100 de grame de făină, un ou ; la raft ”pot conține urme de semințe”). Iar gustul e fin, elastic, blând.

Dacă ai timp, dacă ai chef, dacă e pentru prima dată când vine la tine acasă și vrei să impresionezi, încearcă-le.

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *