Marin Moraru (1937-2016)


S-a dus și Marin Moraru dar spectacolul abia acum începe.

Media va musti de păreri, regrete eterne și amintiri pioase. Se va răscoli viața în căutare de amante și de copii din flori. In biserică vor suna telefoanele nedate pe silent – știți ringtone-ul Duck? e, pe ăla – ba chiar vor avea loc și conversații (da, sunt aici, la Marin Moraru, nu pot vorbi mai tare, dar tu fă ce te-am rugat cu treaba aia; hai fratele meu, pup gura ta de șaor că ne vedem mai târziu). Se vor face poze și se va filma în cimitir din toate pozițiile – știu, pentru că așa vrea telespectatorul.

Iar după ce se vor fi epuizat clișeele gen ”Drum bun, Maestre!” / ”A plecat să joace cu îngerii” totul va fi ca-nainte; adică nu se va da doi bani că Marin Moraru s-a izolat pentru că nu înțelegea și nu voia să ia parte la impostura de dincolo de gardul casei sale.

Dumnezeu să-l odihnească.

Caravana
About me

Ce te-a făcut să pleci? Acolo a fost cum te așteptai? Cum îți este acum? Care e cea dintâi senzație pe care o ai când te gândești la România?… Am să îți pun toate întrebările astea, dar și altele, dacă vei dori să stai de vorbă cu mine. Eu alături de toți prietenii tăi de aici, de acasă, aș vrea să-mi spui prin ce ai trecut acolo, să aflu experiența ta de viață. Nu trebuie decât să îmi dai un semn aici, pe Caravana.

1 Comments

Delia U. N.
Reply August 27, 2016

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Un mare actor! Lumea va râde mai puțin fără el...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *