Fotografii despre tine


Sunt fotografii la care stai și te uiți minute-n șir, blocat, fără reacție, ca atunci când te-ai întâlni cu tine cel adevărat, nu cel care orbecăie prin lume schimbând măști. Sunt cele peste care privirea ți se duce fără direcție, ca într-o mângâiere, se oprește pe un detaliu apoi pleacă într-un zig-zag orb în căutarea altuia care să te facă să tresari. Sunt imagini care te emoționează aducându-ți aminte de oameni cu care nu te mai întâlnești în viața asta niciodată, cuvânt pe care, ca să-i înțelegi profunzimea și nemărginirea îl rostești pe silabe, ni-cio-da-tă; imagini încărcate de-atâta frumusețe și nostalgie încât devin tristețe și nu le poți privi mult timp fără să clipești… Sunt fotografii care te învață că fericirea nu poate fi explicată pentru că fericirea este în tine, în adâncul-adâncului tău și nu are nevoie de nicio descriere, de niciun cuvânt.

 

(foto 9gag.com)

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

1 Comments

Sabau Ana Liana
Reply October 5, 2016

Am o fotografie cu o fotografie a bunicii mele, Iuliana. Era la ziua primei Stranepoate. Bunica(mama -ca asa ii spuneam) avea o căldură rară si un soi de a da sărbătoare unei simple vizite. Da. Fotografii si fotografii. ..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *