De 300 de milioane de euro panseluțe


”300 de milioane de euro au costat panseluțele puse în sectorul 1 în ultimii șapte ani” (Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1)

După ce ne-am trezit din leșin găsim că banii sunt din taxele plătite de toți – da, și de voi, cei care sunteți deasupra lucrurilor futile cum ar fi mersul la vot. Cu bănetul s-ar fi putut cumpăra 300 de balene ucigașe (n-ai de unde să știi când trebuie) sau unsprezece tone de marijuana de la piața din Dallas; s-ar fi semnat cu Puff Daddy să se îmbrace-n negru și să cânte de Crăciun la bradul din Piața Victoriei până la sfîrșitul zilelor lui, iar Neymar ar fi jucat în Giulești.

Bun, în loc de toate astea s-au preferat panseluțele, e mai mult decât o idee surprinzătoare, e o fentă a gândirii produsă de o adunare de oameni geniali și bine intenționați, dar nu aflăm și noi cine a semnat pentru achiziții? Nu pune Primăria de sector, DNA-ul, SRI-ul, DTT-ul, TNT-ul etc. aicea pe facebook lista cu nume si prenume a hippioților din primărie care au preferat panseluța altor lucruri banale gen spital, școală, grădiniță, transport în comun?

Vă rog, îndrăzniți, nu vă temeți de șoc – mai proști de-atât n-avem cum să rămânem.

Mircea Radu
About me

Prezentator TV. Temperamental. Mă minunez. Scriu scenarii. Râd. Beau vin aspru și roșu. Fotografiez ce văd sau ce mi se pare că văd. Am făcut radio și am jucat într-un film. Ba nu, în două.

2 Comments

Sabau Ana Liana
Reply August 14, 2016

...gunoi! Rog a mi se ierta îndrăzneala de a ma exprima astfel.GUNOI!

Delia U. N.
Reply August 15, 2016

https://youtu.be/N8LfdnFXEY8
Cică "flori de-un leu...".😂😂😂
Cum să pui de atâția bani panseluțe?!
E jalnic... Bănuiesc că acele panseluțe rezolvă și problema canalizării când plouă torențial în București și a traficului și a parcărilor...
Să nu uităm că, înainte de toate, românul s-a născut poet, nu manager. Deci, de aici ni se trage!😂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *